dilluns, 20 de març del 2017

RESOLUCIÓ DEL PROBLEMA


UNA SOLUCIÓ PERFECTE


Tot i les dificultats en que ens hem trobat, hem trobat una solució perfecte al problema esmentat en l'entrada anterior.
La nostra solució es tracta de llimar les plataformes, les quals són les suposades carreteres. El material que hem fet servir, tal i com podeu veure a la foto,és una llima Aquesta solució ens ha durat tota una classe i esperem que la próxima setmana puguem començar a montar el motor. També esperem que durant totes les classes de taller del tercer trimestre ens trobem amb les mínimes dificultats.



dilluns, 13 de març del 2017

Reconstrucció del pont

Un reforç erroni


Com ja hem explicat vam tenit algunes dificultats amb el pont però per si això no fos suficient vam tenir un segon problema en el mateix dia. Vam decidir ficar un refors superior per millorar l'estrucurra i d'aquesta manera que fos més resistent en el moment de fer-lo funcionar, però amb la mala sort de que ara les plataformes no baixen correctament i xoquen.

Tornem a montar el pont

Llimar



Després de trobar el pont trencat vam decidir tonar a enganxar-lo amb la pistola de cola però per això hem hagut de previament treure la cola que ja hi havia, per fer-ho hem utilitzat una llima. 
Això ens a portat alguns problemes ja que era bastant complicat de treure, però ho hem aconseguit.

Reprenem el montatge

Tornem a muntar el pont



Avuir començavem el primer dia de taller del tercer trimestre. 
Estavam a punt de montar el motor, és a dir, de fer les soldadure, quan de cop quan hem anat a buscar el pont hem vist que estava trencat, s'havia desenganxat.

dijous, 9 de març del 2017

Pont



PONT


Un cop decorada la plataforma i les estructures preparades, hem enganxat les estructures a la plataforma, tal i com podeu veure a la imatge.
Després d'haver estrat enganxades, hem pintat el pont, hem posat els fils i ara mateix ens trobem en la fase del motor.
A la pròxima entrada us ho mostrarem.




plataforma


PLATAFORMA


Que és? Replà, peça plana horitzontal, que forma part d’una màquina, d’un vehicle, etc., destinada a col·locar-hi persones o coses.

Nosaltres hem decidit posar una plataforma de tal manera que el pont es subjectés i per poder posar el motor . Després hem decorat la plataforma fent un riu i seguidament hem enganxat el pont.




pont



PONT


Tal i com podeu veure a la foto el nostre pont està format per dues torres que subjecten una carretera cadascuna, de tal manera que quan el pont pugi es formi una carretera. Cada carretera està subjectada per una peça metàl·lica que s'aguanta gràcies a uns cargols.